5.30.2010

الكافيار؟ Caviar?





Caviar?

What is caviar?

Sure, most people have heard of caviar, but most probably never to taste it at all.

Caviar is one of the Otaib food consists of fish eggs or roe, the so-called,

It is specifically sturgeon, who lives mainly in the cold waters of the Caspian and Black seas, which Evsla between Russia

And the Middle East. Comes 90 percent of the original caviar produced in the world from the Caspian Sea environment which provides the perfect place

To produce the best types of sturgeon in the world.

And vary the color of caviar, which takes the form of finely divided between black and gray, yellow and brown.

However, some types may grow the size of peas

Caviar from the cuisine of high quality and to extend only to the elite

Price very expensive ..

But a reasonable amount is not high for the

Are able to be a progressive manner caviar has a lot of savings .. I will tell you some of them.

Collection of caviar a very profitable career

Modus operandi of the Potato

Stuffed with caviar

* A healthy meal of vegetables:

* Ingredients:

250 grams small potatoes

3 tablespoons sour milk

1 / 21 teaspoon dill or leek cut into small pieces

1 / 21 teaspoon of caviar (fish roe cooked in advance)

* Method:

- Climbing potatoes in boiling salted water in a medium-sized bowl after washing well and leave for 15 minutes until cooked potatoes.

- Zvi potatoes from the water and leave to cool from 5-10 minutes.

- Cut the potato into two parts after peeling.

- Hollowing-out potato and then left a little bit.

- Mixed with yogurt, dill, shallots, or (as desired) and placed in the cavity of potatoes and then put caviar.
Chips, caviar (easy)

(1)

Salty chips sold in supermarkets ... Kptatts chips but made of corn flour .. ((fried in the house and after frying become similar to

POTATO goals))

(2)

Kavallear Black ...

(3)

Teaspoon lemon juice

(4)

Mozzarella cheese

(5)

Italy cheese (or any type you prefer)

(6)

Thom Muammar Naaaaaam section (green)

Method = ~ = ~

(1)

Put cheese Aliitalipalmoktap small pieces and then sprinkle on the chips Balmutzariela and enter the oven until hot.

(2)

Mixed with lemon caviar spoon, wooden or ceramic (not metal) in a glass container ..... Gently.

Placed on the cheese.

(3)

Sprinkle a little garlic, caviar green ...

Feet of fulfillment and wellness.

Drive caviar

Amounts of disk

Cassin only a quarter of white flour

A pinch of salt

3 eggs

Cassin only a quarter of milk (diluted)

A quarter cup of butter or vegetable oil.

Method

Mix: -

Flour, salt, eggs and milk ... Knead well with your hand or by electrical perineum.

Dissolve the butter ... And wipe the pan out ..

A boy in order to form the dough Balmelgqp you drive ... Hmreha from both sides and Arfieha and Kdisseha on each other, "even Atjv In order to remain wet"

After mature drive ..

Amounts of charge: -

Block Pinar + little garlic minced Naaaaam

Caviar ((mixed with a small spoon to carefully .. Lemon and spoon of non-metallic and non-metallic bowl.

Red onion with a very small section

Way:

Lightly disk block of a mixture with garlic ..

Sprinkle with a little onion and then Put a teaspoon of caviar on the face ..

Very good work and progress and wellness.

Potato caviar

Ingredients:

¼ cup whipping cream

A quarter of a lemon juice

Garlic, minced well

Workshop white pepper

TWO potatoes.

Vegetable oil

Caviar

Method

Whisk: -

Precious + garlic + lemon + pepper.

Deihm hour / two hours in the refrigerator.

=

Haki potato "in promising private cheese Alchdr"

Forms of the potato "Kaftair" thick and Okulaihm in oil "is not abundant,"

Get out potatoes and Daehm the blotter and then Grease every summit bean mixture precious ..

Zineha and caviar.

Feet to your guests and of fulfillment and wellness.

.. Triangles ..

Ingredients

Caviar + spoon to a small lemon.

Toasted bread and toast triangles or circles section as desired.

Boiled eggs

Directions:

Cut slices eggs separately and cut hinted boxes separately

Placed on the triangles with the work of hole Caviar, who is placed directly before serving

I hope to acquire the prescription Asthsankm



الكافيار؟

ما هو الكافيار؟

من المؤكد أن معظم الناس قد سمعوا بالكافيار غير أن أغلبهم ربما لم يسبق أن تذوقه أبداً.

الكافيار هو من أطايب الطعام ويتكون من بيض السمك أو ما يسمى البطارخ،

ومن سمك الحفش تحديداً الذي يعيش بشكل أساسي في المياه الباردة في بحري قزوين والأسود اللذين يفصلا بين روسيا

والشرق الأوسط. يأتي 90 بالمئة من الكافيار الأصلي المنتج في العالم من بحر قزوين الذي توفر بيئته المكان الأمثل

لإنتاج أفضل أنواع سمك الحفش في العالم.






ويتنوع لون الكافيار الذي يأخذ شكل حبيبات دقيقة بين الأسود والرمادي والأصفر والبني.

غير أن بعض أنواعه قد يصل حجمها إلى حجم حبات البازلاء

الكافيار من الأكلات الراقية التي لاتقدم إلا للنخبه

سعرها غالي جدا ..

لكنه معقول إذا كانت الكمية ليست بالكثيره

تستطيعين أن تقدمي الكافيار بطريقة فيها الكثير من التوفير .. سأسرد لكم بعضها .

جمع الكافيار مهنة مربحة جداً











طريقة عمل بطاطس

محشوة بالكافيار

* وجبة صحية من الخضراوات:

* المقادير:

250 جرام بطاطس صغيرة

3 ملاعق صغيرة لبن رائب

1/2 1 ملعقة صغيرة شبت أو كراث مقطع إلي أجزاء صغيرة

1/2 1 ملعقة صغيرة كافيار (بطارخ سمك مطهية مسبقاً)

* الطريقة:

- تسلق البطاطس في ماء مغلي مملح في إناء متوسط الحجم بعد غسلها جيداً وتترك لمدة 15 دقيقة حتى تنضج البطاطس.

- تصفي البطاطس من الماء وتترك لتبرد من 5-10 دقائق.

- تقطع البطاطس إلي جزئين بعد تقشيرها.

- تجوف البطاطس ثم تترك قليلاً.

- يخلط اللبن الرائب والشبت أو الكراث (حسب الرغبة) ويوضع في تجويف البطاطس ثم يوضع الكافيار.



رقاقات بالكافيار ( سهله)

(1)

رقائق مالحة تباع في السوبرماركت ...كبطاطس التشيبس لكنها مصنوعة من طحين الذرة ..(( تقلى في المنزل وبعد القلي تصبح شبيهة

ببطاطس مرامي))

(2)

كافايار ...أسود

(3)

ملعقة صغيرة عصير ليمون

(4)

جبنة موتزاريلا

(5)

جبنة إيطالية ( أو اي نوع تفضلين)

(6)

ثوم معمر مقطع ناااااعم ( أخضر )

~= الطريقة=~

(1)

توضع الجبنة الإيطاليةالمقطعة قطع صغيرة على الرقاقات ثم ترش بالموتزارييلا وتدخل الفرن حتى تسخن.

(2)

يخلط الكافيار بالليمون بملعقة خشبية أو من الخزف ( غير معدنية) في إناء زجاجي ..... برفق .

يوضع على الجبنة.

(3)

رشي الكافيار بقليل من الثوم الأخضر ...

قدميها بالهناء والعافية .

أقراص بالكافيار

مقادير الأقراص

كاسين الا ربع دقيق أبيض

رشة ملح

3 بيضات

كاسين الا ربع حليب ( مخفف)

ربع كاس زبدة أو زيت نباتي.

الطريقة

اخلطي :-

الدقيق والملح والبيض والحليب ... اعجني جيدا بيدك او بواسطة العجان الكهربائي.

ذوبي الزبدة ... وامسحي المقلاة بها ..

صبي العجين بالملغقة حتى تتكون لكِ أقراص... حمريها من الجانبين وارفعيها وكدسيها على بعضها البعض " حتى لاتجف وكي تبقى رطبة"

بعد أن تنضج الأقراص..



مقادير الحشوة :-

لبنة بينار + قليل من الثوم مفروم نااااعم

كافيار (( يخلط معه ملعقة ليمون صغيرة بعناية .. وبملعقة غير معدنية وفي إناء غير معدني.

بصل أحمر مقطع صغير جدا



الطريقة :

أدهني القرص بخليط اللبنة مع الثوم..

رشي قليل من البصل ثم ضعي ملعقة صغيرة من الكافيار على الوجه ..

وتقدم بالهناء والعافية .

بطاطس بالكافيار

المقادير:

ربع كوب كريمة خفق

عصير ربع ليمونة

ثوم مفروم جيدا

رشة فلفل أبيض

حبتين بطاطس.

زيت نباتي

كافيار

الطريقة

أخفقي :-

الكريمة + الثوم+ الليمون+ الفلفل .

دعيهم ساعة/ ساعتين في الثلاجة .

=

حكي البطاطس" في المبشرة الخاصة بجبن التشدر"

شكلي البطاطا " كفطائر" سميكة وأقليهم في الزيت " ليس غزيرا"

أخرجي حبات البطاطا وضعيهم على ورق نشاف ثم ادهني كل قمة حبة بخليط الكريمة ..

وزينيها بالكافيار.

قدميها لضيوفك وبالهناء والعافية.

.. مثلثات ..

المقادير

كافيار + ملعقة ليمون صغيرة.

خبز توست محمص ومقطع مثلثات أو دوائر حسب الرغبة.

بيض مسلوق

الطريقه:

يقطع البيض شرائح على حده ويقطع المح مربعات على حدة

يوضع على المثلثات مع عمل حفرة للكافيار اللذي يوضع قبل التقديم مباشرة

أتمنى أن تحوز الوصفات على إستحسانكم

No comments: